Τηλ.::
Κίνα PC POS αφής κατασκευαστής
CJ Legend Technology Co., Ltd.

Η ποιότητα είναι η υποχρέωσή μας, η υπηρεσία είναι η αποστολή μας

Αρχική Σελίδα

CJ Legend Technology Co., Ltd.

Μερικές λέξεις για μας
1 2 3 4

CJ Legend Technology Co., Ltd.

CJ η Co. ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΜΥΘΟΥ, ΕΠΕ είναι βιομηχανική & επιχείρηση κατασκευαστών που παράγει κυρίως POS το σύστημα όλοι στο ένα, βιομηχανικό όργανο ελέγχου αφής. Βασικά σε 10 βιομηχανικής οργάνων ελέγχου έτη εμπειρίας κατασκευής, προσφέρουμε στην επαγγελματική θέση πώλησης την πλήρη επιχειρησιακή λύση.
 
Η επιχείρησή μας είναι δεσμευμένη στην τυποποίηση της ηλεκτρονικής αγοράς προϊόντων με τη τεχνολογική καινοτομία.
Τα προϊόντα μας έχουν μια ευρεία βάση πελατών και μια καλή φήμη να οφείλουν σε υψηλό - ποιότητα και υγιής έννοια.
Όλα τα προϊόντα έχουν μια μεγάλη έκταση των αιτήσεων χορηγήσεων άδειας εξαγωγής και των αντίστοιχων εσωτερικών διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας και άλλων διεθνών κανόνων & κανονισμού όπως το CE, ROHS, η FCC, SGS, οι UV, και πιστοποιήσεις Κ.
Χρησιμοποιούμε υψηλό - ποιοτικά μέρη όπως: Η βιομηχανική επιτροπή επίδειξης βαθμού, η μνήμη του Κίνγκστον και ο σκληρός δίσκος, γ-κρότωνας UL/πέρασαν την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος.
Με την πλούσια εμπειρία στο ηλεκτρονικό προϊόν, μπορούμε να εξασφαλίσουμε την ποιότητα των προϊόντων και της επαγγελματικής υπηρεσίας μας.
Οι πελάτες μας είναι από το διαφορετικό τομέα εφαρμογής τέτοιος μαγαζί λιανικής πώλησης, υπεραγορά, προμηθευτής λογισμικού, διαφημιστική επιχείρηση, εστιατόριο, POS διανομέας λύσης.
 
Επιπλέον, βασισμένος την απτή και άυλη επένδυση πολλών ετών στην εμπειρία και συνεχώς στην έρευνα τεχνολογίας, έχουμε κάνει πολλή πρόοδο, συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης τεχνολογίας, τον ποιοτικό έλεγχο και η βελτίωση υπηρεσιών μεταπώλησης, η αναζήτηση της ικανοποίησης πελατών, η έρευνα αγοράς και ο πελάτης χρειάζονται την ανάλυση.
 
Παρέχουμε ποικίλη υπηρεσία cOem για τους συνεργάτες και τους πελάτες μας για να κερδίσουμε το μερίδιο αγοράς. Έχουμε τους συνεργάτες cOem στην Ευρώπη, την Ασία, και τη Νότια Αμερική, Αφρική και περισσότερες από 60 χώρες ή περιοχές. και έχει λάβει το με συνέπεια υψηλό έπαινο από τους πελάτες μας δεδομένου ότι ήταν οργάνωση.
Η επιχείρηση κρατά τη διευθυντική ιδέα ότι “η ποιότητα αποδεικνύει τη δύναμη, απαριθμεί την προσιτότητα στην επιτυχία”, και δοκιμάζει το καλύτερό της που κάνει καλά σε οποιαδήποτε πτυχή από κάθε σημείο της διαδικασίας στην τελική επιθεώρηση, τη συσκευασία και την αποστολή.
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Παράγοντας

Εισαγωγέα

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Πωλητής

Άλλα

Μάρκες : OEM

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~200

Ετήσιες πωλήσεις : 5000000-6000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2005

Εξαγωγή pc : 60% - 70%

ιστορία της εταιρίας

Με 10 έτη ανάπτυξης, η Co. τεχνολογίας ΜΎΘΟΥ CJ, έχει γίνει ένας από τους κύριους προμηθευτές της εμπορικής αφής όλες στα όργανα ελέγχου ενός POS PC και αφής.

 

υπηρεσία της εταιρίας

Αποστολή:
 
Για το χρήστη: οι προθέσεις των υπηρεσιών στους πελάτες, έτσι ώστε ανθρώπινη ζωή ζωηρόχρωμη.
 
Προσωπικό: για να δημιουργήσετε το διάστημα για την ανάπτυξη για να ενισχύσει την αξία του προσωπικού, βελτιώστε τη ποιότητα ζωής.
 
Για την κοινότητα: για να προωθήσει την υγιή ανάπτυξη και να εξυπηρετήσει την κοινότητα η πρόοδος του πολιτισμού.
 
Επιχειρησιακή φιλοσοφία:
 
Ακεραιότητα! Ρεαλιστικός! Καινοτομία! Αποδοτικός! ευθύνη!
 
Ηθική αρχή:
 
Μάλλον χάστε τα χρήματα, μην χάστε ποτέ την αξιοπιστία Καθαρίστε το μάταιο άτομο, τίμια εργασία
 
Εργαστείτε καλύτερα, άλλοι καλόπιστα και πραγματικός Η επιχείρηση ανεξάρτητα από το μέγεθος, πρέπει να αντιμετωπιστεί εξίσου
 
Εταιρικό ύφος:
 
Σοβαρός, αρμόδιος, ακριβής, ενεργός και αποδοτικός
 
Σοβαρός: τελειότητα, αδιάκριτη
 
Είναι αρμόδιο για: το θάρρος να ληφθεί αρμοδιότητα για για το τέλος
 
Ακριβής: ακριβής διαχείριση, εξαντλητική. Μόνος-πειθαρχία, ακριβές πρόσωπο νόμου, αυστηρά στις διαδικασίες εργασίας, την ακριβείς ανταμοιβή και την τιμωρία.
 
Ενεργός: Ενεργός δεχτείτε το στόχο, πάρτε την πρωτοβουλία να αναληφθεί η ευθύνη, να πάρει την πρωτοβουλία να προσδιοριστούν τα προβλήματα, να ληφθεί η πρωτοβουλία να βελτιωθεί και να τελειοποιήσει.
 
Αποδοτικός: σαφή σχέδια εργασίας, γρήγορη απάντηση. Γίνοντας κάτι σήμερα, αφήστε αύριο διαστημικός.

Ομάδα επιχείρησης

Η Co. τεχνολογίας ΜΎΘΟΥ Shenzhen CJ, ΕΠΕ έχει καθιερώσει ένα σε εθνικό επίπεδο δίκτυο των πωλήσεων και του αποδοτικού συστήματος υπηρεσιών μεταπωλήσεων στην Κίνα. Μπορούμε να παρέχουμε εμπορικό όλοι σε ένα POS υλικό συστημάτων.

 

Το διάγραμμα orgnization της επιχείρησής μας:

CJ Legend Technology Co., Ltd.

CJ Legend Technology Co., Ltd.
A1801# 1$η οικοδόμηση COSMO Technopark, πόλη οδικού FengGang No.19 JinPeng, DongGuan, GuangDong Κίνα. (523690)
Τηλ.::86--13632560850
Mobile Site Privacy Policy Κίνα καλής ποιότητας PC POS αφής προμηθευτής. © 2018 - 2020 touchpcpos.com. All Rights Reserved.